Advies

ADVIESVERLENING


Elke adviesverlening bestaat uit een analyse van de probleemstelling, het advies en een implementatieplan.


Binnen je onderneming kan je wel eens vastzitten en zou je graag een onafhankelijk advies hebben over bv. de re-integatie van je medewerker, de functionering van je team, etc. BGreat bekijkt graag met jou en de betrokkenen naar mogelijke concrete oplossingen.


Voor ondernemers en CEO's heeft BGreat een speciaal ontworpen pakket zodat je je kracht en valkuilen in je rol kan detecteren. Op die manier optimaliseer je je rol en (her)ontdek je meer plezier als ondernemer/CEO.


De adviesverleningen bij BGreat starten met een analyse. Van daaruit gaan we kijken naar de huidige werking binnen je organisatie en stellen we een implementatieplan op dat als doel heeft de werking van je organisatie te optimaliseren.

EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN


Adviesverlening

Re-integratie/re-organisatiepakket medewerker


Heb je een medewerker die niet meer gelukkig is

in zijn job en wil je hem toch niet verliezen? Of wil

je een medewerker die na een langdurige

afwezigheid terug komt de juiste jobinhoud geven of hem inpassen in een nieuwe structuur? Vraag dan een re-integratiepakket aan.


Optimalisatiepakket voor je team 


De huidige veranderingen brengen met zich mee dat je managementteam zich dringend moet heruitvinden op niveau van taken, rollen en verantwoordelijkheden. Misschien is zelfs een reorganisatie nodig? Herteken je managementteam op basis van hun KernTalenten zodat je de juiste verdeling doet voor de toekomst. Ontdek welke teamleden complementair zijn zodat je ze inzet op de juiste projecten en taken opdat je het maximale rendement uit je organisatie haalt en de afgesproken targets behaalt.

Oriƫnteringspakket voor de ondernemer


Als ondernemer zijn het momenteel heel moeilijke tijden. Misschien begin je te twijfelen of je wel geschikt bent als ondernemer? Of wil je opnieuw onderzoeken wat je leuk vindt en wat je liever zou uitbesteden. Waar ben je goed in en wat moet je nog beter ontwikkelen? (Her)ontdek wat je kracht geeft en leegzuigt in je ondernemerschap 

Meer info


Wens je meer informatie over de pakketten? Neem dan gerust even contact met ons op. We vertellen je graag meer hierover en bekijken ineens hoe we dit pakket voor jou op maat kunnen maken.