Particulieren

OPLEIDING

Workshop: Beter omgaan met stress op het werk


Heb jij ook last van stress op het werk? Heb je het gevoel dat het allemaal teveel wordt en vraag je je af hoelang je dit nog kan volhouden? Volg dan de opleiding 'Minder stress op het werk'!


Positieve stress zorgt voor meer focus en efficiëntie op het werk. Als deze stress echter chronisch aanwezig is, kan dit je sterk belemmeren. Je vindt je job minder leuk, je merkt dat je meer prikkelbaar bent, ... Of je krijgt verscheidene stressklachten zoals hoofdpijn, nek-en schouderpijn, slaapproblemen, piekeren, …

Traject Burn-out: een nieuw begin!


Module 1: Herstel bij burn-out


In deze module leer je wat stress is en ontdek je de verschillen tussen stress, overspannen en burn-out. Je onderzoekt de redenen van je burn-out zodat je begrijpt waarom jij een burn-out gekregen hebt. Daarnaast ga je aan de slag met je gedachten. Wat zijn je belemmerende gedachten die je stress geven? Aan de hand van een praktische methode leer je die gedachten ombuigen en piekeren een halt toeroepen. Dankzij verschillende bruikbare en makkelijk toepasbare technieken leer je je energie goed beheren, je ontspannen in stressvolle situaties en opnieuw genieten. 


Module 2: Re-integratie bij burn-out

In deze module ontdek je waar en in welke job je wilt werken na je burn-out. Welke drijfveren, passies en talenten heb je? Je onderzoekt wat voor jou in een job noodzakelijk is om je goed te voelen. Daarnaast leer je aan de hand van praktische en bruikbare tips, beter omgaan met stress op het werk. Je leert een manier om je grenzen verbindend aan te geven. Door het ontdekken van je ideale job en het kunnen toepassen van verschillende stresshanteringstechnieken, verklein je sterk een herval in een nieuwe burn-out.


Birgit Govaerts


BGreat
Vind ons leuk op facebook

Contact


Elf-Novemberstraat 5, 2800 Mechelen, België


Email: info@bgreat.be


Tel: +32 478 22 38 66


all copyrights reserved

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de website, aanvaard u ons cookiebeleid.

Lees meer
Accepteren