RecensiesDe KernTalentenAnalyse is een inzichtrijke methode die je assisteert in het verkrijgen van een helder zicht op je persoonlijke eigenschappen en talenten. Het heeft me enorm geholpen om zaken die ik impliciet al aanvoelde nu rechtstreeks te benoemen en in verband te brengen met andere eigenschappen. De analyse pretendeert geen absolute waarheden te verkondigen, maar is wél gestoeld op een aantal belangrijke psychologische en sociologische inzichten die o.a. het belang van jeugdactiviteiten benadrukken. Ik ben blij dat ik de tijd heb vrijgemaakt om deze coaching bij Birgit te volgen, die steeds geduldig de tijd nam om mee na te denken over persoonlijke vraagstukken.Mattias 

Academic AssistantSuper bedankt voor de heel aangename en doeltreffende sessies !  Jouw aanpak en direct toepasbare tips waren helemaal wat ik nodig had.  De juiste vrouw (met het hart) op de juiste plaats : ik had niet beter kunnen "kiezen."Hans

IT

DEZE PAGINA IS NOG IN OPMAAK

Nogmaals bedankt voor je loopbaanbegeleiding. Je hielp me ontdekken wat ik graag doe, wat belangrijk is in mijn werkomgeving en hoe ik beter met "lastige" collega's kan omgaan.  Zou het iedereen aanraden die in een "loopbaandip" zit !


Ilse 

juriste
Door je positieve insteek en jouw aanstekelijk optimisme kwam ik steeds met een goed gevoel buiten en had ik telkens het idee mezelf een beetje beter te leren kennen en te leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam.


Jouw open manier van coachen heeft me belangrijke levenslessen geleerd. Ik zal je blijven herinneren als een bijzonder warme, oprechte en gepassioneerde coach.


Alvast dank voor je aanpak en steun. Biedt duidelijk een meerwaarde en blij dat ik hulp heb gezocht!
Sandra

Preventieadviseur

Birgit Govaerts


BGreat
Vind ons leuk op facebook

Contact


Elf-Novemberstraat 5, 2800 Mechelen, België


Email: info@bgreat.be


Tel: +32 478 22 38 66


all copyrights reserved

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de website, aanvaard u ons cookiebeleid.

Lees meer
Accepteren